Over SalesBoost

Wat is Sales-Boost?

De Sales-Boost © is een methode waarbij onze consultants in zeer nauwe samenwerking met uw salesteam aan de slag gaan. Tijdens deze samenwerking zullen we uw salesteam samen met uw salesmanager op elke stap binnen het verkoopproces begeleiden, ondersteunen en bijsturen waar nodig. Hierbij richten onze consultants zich met name op de inspanningen die uw salesteam zal moeten verrichten bij elke stap in het verkoopproces.

Na het afstemmen van de looptijd, de planning en het ontwerp van een uitgebalanceerd marketingplan met bijbehorende uitvoering informeren wij uw salesteam samen met u en/of uw salesmanager.

Tijdens een kick-on vragen wij u het WAAROM van de Sales-Boost © bij uw bedrijf toe te lichten. Vervolgens zullen onze consultants de werkwijze en de werkafspraken van de SalesBoost met uw salesteam doornemen. Vanzelfsprekend wordt ook het marketingplan en de marketinguitingen gepresenteerd.

Over SalesBoost

Sales-Boost in progress

Tijdens de looptijd zullen uw salesmanager en u regelmatig de voortgang van de Sales-Boost © gerapporteerd krijgen. Alle inspanningen, conversieratio’s en resultaten zullen nauwlettend door ons gemonitord worden. Na het einde van de looptijd van de Sales-Boost © zullen wij samen met u en uw salesmanager alle resultaten evalueren. Indien gewenst kunnen onze consultants uw salesteam op individueel niveau verder blijven begeleiden.
Het team

ONZE SALES-BOOST CONSULTANTS

Wilt u meer informatie over Sales-Boost © of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Onno Adriaanse
Sales-Boost Consultant | Partner
Wouter Uijtenhoorn
Sales-Boost Consultant | Partner
VACATURE
Sales-Boost consultant worden?

Sales-Boost © is de meest unieke en resultaatgerichte aanpak om het maximale rendement uit de salesinspanningen te halen.

Nieuwsgierig?

Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen u graag meer.

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.