Kiezen voor Sales-Boost

Waarom Sales-Boost?

Onze Sales-Boost © consultants zijn mannen uit de praktijk. Zo zijn ze verantwoordelijk geweest voor onder meer verkoopteams, autodealerbedrijven, groepen van dealerbedrijven of werkzaam geweest bij importeurs. Daarom durven wij te zeggen dat we weten ‘what needs to be done’ en wat echt werkt.

Het kennen van de markt, de door ons gemaakte kilometers en de opgedane ervaringen in combinatie met de open mind en het besef dat de markt in rap tempo veranderd hebben tot onze unieke aanpak geleid: Sales-Boost ©.

De Sales-Boost © methodiek is uniek omdat deze zo eenvoudig is. Hierin schuilt ook direct de crux. De meest eenvoudige dingen op het juiste moment consequent en met discipline doen is voor de meeste mensen erg moeilijk.

Het doel van Sales-Boost

Resultaatgericht en uniek

Onze Sales-Boost © consultants gaan tijdens de looptijd van de SalesBoost naast uw verkoopteam staan om hen te begeleiden, te trainen en te coachen om de benodigde inspanningen op het juiste moment en op een juiste wijze te laten verrichten. Een uitgebalanceerde marketingaanpak en de unieke Sales-Boost-begeleiding in combinatie met de inspanningen van uw verkoopteam zijn de ingrediënten, de orders zijn het logische resultaat!

Het team

ONZE SALES-BOOST CONSULTANTS

Wilt u meer informatie over Sales-Boost © of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Onno Adriaanse
Sales-Boost Consultant | Partner
Wouter Uijtenhoorn
Sales-Boost Consultant | Partner
VACATURE
Sales-Boost consultant worden?

Sales-Boost © is de meest unieke en resultaatgerichte aanpak om het maximale rendement uit de salesinspanningen te halen.

Nieuwsgierig?

Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen u graag meer.

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.