Sales-Boost

Voor repareren maand- / kwartaaldoelstelling

Importeurs sturen tegenwoordig op maand- en kwartaaldoelstellingen (soms al per week!). Daarom is het voor een dealerbedrijf van groot belang om deze doelstellingen te halen ook in een grillige markt.

Bonusbedragen voor de verkoop van nieuwe auto’s zijn tegenwoordig een substantieel deel van de uiteindelijke marge voor een dealerbedrijf.

Het is daarom van belang om te bepalen in welke trede in de bonusstaffel u gaat eindigen en welke inspanning er nodig is om in de gewenste staffel te komen.

Door het houden van een Sales-Boost © waarbij we dagelijks monitoren en rapporteren van de voortgang, de inspanningen, de conversieratio’s en natuurlijk de orders brengen onze consultants uw salesteam in de juiste flow. Door het sturen op de inspanningen krijgen onze consultants een helder beeld van uw salesteam. Zij kunnen dan ook op individueel niveau direct bijsturen, ondersteunen en coachen daar waar nodig. Dit leidt tot een succesvol resultaat!

Sales-Boost © is de meest unieke en resultaatgerichte aanpak om het maximale rendement uit de salesinspanningen te halen.

Het team

ONZE SALES-BOOST CONSULTANTS

Wilt u meer informatie over Sales-Boost © of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Onno Adriaanse
Sales-Boost Consultant | Partner
Wouter Uijtenhoorn
Sales-Boost Consultant | Partner
VACATURE
Sales-Boost consultant worden?
Nieuwsgierig?

Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen u graag meer.

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.