Sales-Boost

Voor het genereren van new leads

Veel salesteams vinden het lastig om klanten (koud) te benaderen voor een proefrit of afspraak.

Sales-Boost © zorgt ervoor dat de conversie van lead naar order sterk verbetert. We trainen uw verkoopteam om het maximale rendement uit leads te halen. Vanuit een gezamenlijk streven werken we intensief met uw team samen om uw doelstelling te realiseren.

Onmisbaar voor een succesvolle Sales-Boost © is een goed uitgebalanceerd, doordacht en beproefd marketingplan.

Sales-Boost © maakt gebruik van zogenaamde crossmediale marketing. Voor het maximaliseren van new leads zetten wij voorafgaand- en tijdens de Sales-Boost © verschillende gepersonaliseerde kanalen in zoals:

  • een landingspagina,
  • direct-mail,
  • e-mail,
  • social media zoals Facebook en Instagram en
  • display advertenties

Door deze crossmediale marketing aanpak zijn alle uitingen op alle on- en offline kanalen naadloos op elkaar afgestemd zodat deze elkaar versterken. Dit betekent snelle organische groei van deze afzonderlijke kanalen die als geheel tot een ‘lead-generator’ voor de Sales-Boost © leiden.

Sales-Boost © is de meest unieke en resultaatgerichte aanpak om het maximale rendement uit de salesinspanningen te halen.

Het team

ONZE SALES-BOOST CONSULTANTS

Wilt u meer informatie over Sales-Boost © of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Onno Adriaanse
Sales-Boost Consultant | Partner
Wouter Uijtenhoorn
Sales-Boost Consultant | Partner
VACATURE
Sales-Boost consultant worden?
Nieuwsgierig?

Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen u graag meer.

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.