Sales-Boost

Voor afbouwen voorraad

Voor het afbouwen van voorraad auto’s (0-km auto’s/ sta-dagen auto’s etc.) is de Sales-Boost © uitermate geschikt.

Met behulp van een uitgebalanceerde omnichannel marketingmix kunnen deze voorraad auto’s aangeboden worden. Onze consultants zullen samen met uw salesteam aan de slag gaan om de juiste klant bij deze auto’s te vinden, proactief te benaderen en uit te nodigen in de showroom.

Door het dagelijks monitoren en rapporteren van de voortgang, de inspanningen, de conversieratio’s en natuurlijk de orders brengen onze consultants uw salesteam in de juiste flow. Door het sturen op de inspanningen krijgen onze consultants een helder beeld van uw salesteam. Zij kunnen dan ook op individueel niveau direct bijsturen, ondersteunen en coachen daar waar nodig.

Dit leidt tot een succesvol resultaat!

Sales-Boost © is de meest unieke en resultaatgerichte aanpak om het maximale rendement uit de salesinspanningen te halen.

Het team

ONZE SALES-BOOST CONSULTANTS

Wilt u meer informatie over Sales-Boost © of een vrijblijvende afspraak inplannen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Onno Adriaanse
Sales-Boost Consultant | Partner
Wouter Uijtenhoorn
Sales-Boost Consultant | Partner
VACATURE
Sales-Boost consultant worden?
Nieuwsgierig?

Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen u graag meer.

U kunt contact opnemen via het onderstaande formulier, ons een mail sturen of uiteraard bellen voor een afspraak. Wij helpen u graag op weg.